Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberta la votació perquè els inquers opinin sobre la remodelació de la plaça Mallorca

7686

A partir d’aquest dimecres i fins el dia 28 de febrer, els inquers que ho desitgin poden conèixer i votar el millor projecte per a la remodelació de la plaça Mallorca d'Inca. Per aquest motiu, durant tot el mes de febrer, de dilluns a divendres i de 17 a 20 hores, al Centre Expositors de Santa Maria la Major podran veure les imatges de les quinze propostes que s'han presentat.

Una vegada allí, es podrà emetre la votació a través dels propis dispositius mòbils o amb una tauleta que l’ajuntament posa facilita. En cas de no poder acudir al Centre i fer la votació presencialment, s'ha habilitat una pàgina web on és possible consultar tota la informació de cada projecte i, també, emetre el vot.

«Volem que sigui un procés participatiu ampli, i per això hem fet una crida a tota la ciutadania perquè participi, ja que la plaça Mallorca és un tema de tothom», ha explicat el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Malgrat que el vot ciutadà no és vinculant, des de l'equip de govern es creu positiu que el jurat pugui conèixer què en pensen els inquers. Així, el jurat del concurs d'idees per a l'avantprojecte de reforma i millora de la plaça Mallorca s'haurà de reunir durant el mes de març per tal de valorar les propostes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.