Setmanari d'informació local - 138 anys

Un documental recull la lluita d'un mallorquí per provar que el seu quadre de Dalí és vertader

7532
Tomeu l'Amo va comprar el quadre l'any 1989.

El documental 'La Llave Dalí' es preestrena als cines aquest dijous a les 18 h a la Sala Augusta de Palma.

A la projecció hi assistirà l'expert mundial en l'obra de Salvador Dalí, Nicolas Descharnes, representants de les entitats i administracions que han col·laborat amb el documental, com el batlle de Palma José Hila i el director general de Cultura del Govern, Jaume Gomila, i membres de l’equip de la pel·lícula.

El film s'estrenarà per a tot el públic el divendres 27 de gener a la Sala Augusta de Palma i romandrà a la cartellera tot el cap de setmana fins el diumenge 29 de gener en un passi diari a les 18:15 a la Sala 1.

'La Llave Dalí' explica els 25 anys de lluita del mallorquí Tomeu l'Amo per demostrar que un quadre que va trobar en un antiquari, és obra de Salvador Dalí.

El documental ha estat guardonat amb el premi al millor documental del Evolution Mallorca International Film Festival 2016 i del Festival Palma Film. És dirigit per David Fernández i produït per Mallorca Video en coproducció amb IB3 Televisió i compta amb el suport de l'Institut d’Estudis Baleàrics i la Fundació Abertis.

La firma austríaca Autlook Filmsales se'n carrega de la distribució internacional i ja han tancat vendes a diversos països com Nova Zelanda i Portugal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.