Setmanari d'informació local - 138 anys

GEN-GOB: «És imperdonable el que s’ha fet a Eivissa»

7482
GEN-GOB: «És imperdonable el que s’ha fet a Eivissa».

La membre del Grup d'Estudis de la Naturalesa, Neus Prats, ha denunciat aquest dimarts que la construcció de les autopistes d'Eivissa ha ocasionat un impacte ambiental i paisatgístic «desastrós», afectant els aqüífers i pedreres i provocant contaminació lumínica i increment de gasos contaminants a l'Illa. «És tan immens el desastre i tan irreversible, que és imperdonable el que s'ha fet a Eivissa», ha asseverat.

«És una obra sense peus ni cap, en benefici exclusivament d'interessos particulars. Era una obra immensa, faraònica, il·legal, que es va fer sense cap previsió. No importava gens, només fer l'obra al més aviat possible», ha recalcat la membre del GEN durant la seva compareixença en la Comissió de recerca de les carreteres d'Eivissa que aquesta setmana ha reprès la seva activitat.

En aquest sentit, ha censurat que «ningú hagi demanat danys i perjudicis als responsables dels projectes» davant les inundacions que habitualment es produeixen en aquesta carretera a causa de les pluges.

«Les carreteres s'inunden cada vegada que plou. Són piscines», ha
assenyalat Prats, qui ha atribuït aquesta situació a les presses i la falta de previsió per part del Govern a l'hora de dissenyar el projecte d'execució.

Amb tot, Prats ha lamentat que la construcció de les autovies han «hipotecat als ciutadans amb 20 milions d'euros a l'any. Això ha de tenir conseqüències. És imperdonable el fet a Eivissa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.