Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ateneu de Felanitx projecta el 'Temps de República' amb un conjunt de cicles

7202
L'Ateneu de Felanitx organitza juntament amb els Amics dels Closos de Can Gaià i Felanitx per la igualtat un cicle d'actes sota el lema 'Temps de República'

L'Ateneu de Felanitx organitza juntament amb els Amics dels Closos de Can Gaià i Felanitx per la igualtat un cicle d'actes sota el lema 'Temps de República'.

Des de l'organització consideren que el poble de Mallorca que, si més no tant com el que més de la nació catalana, mereix el qualificatiu de republicà és Felanitx.

En aquest sentit, recorden que des de Joanot Colom, passant pels artillers i mariners que s'enfrontaren a les tropes borbòniques el 1714 a Barcelona i el 1715 a Calonge; continuant amb Pere Oliver i Domenge, Pere Reus, Rafel Estades, Miquel i Pere Massutí, Ernest Mestre, Antoni Coll, Nadal Batle o Miquel Bauçà; fins a l'actualitat, «la lluita en defensa de les llibertats amara la nissaga i la història de la Vila».

Segons han explicat, l'objectiu d'aquest cicle és «fer-ne un tast restringit» al temari proposat perquè aquest 2017 «ens faci avançar cap a la sobirania, dins d'un món més just i solidari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.