Setmanari d'informació local - 138 anys

El teatre de Manacor acollirà 'Don Giovanni' de Mozart

7102
L'Orquestra Simfònica de Balears interpretarà diumenge que ve a Manacor, sota la direcció de Pablo Mielgo.

L'Orquestra Simfònica de Balears interpretarà diumenge que ve a Manacor, sota la direcció de Pablo Mielgo i amb un gran elenc de cantants, 'Don Giovanni' de Wolfang Amadeus Mozart, una mescla de comèdia i melodrama.

Segons ha informat la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, serà la primera vegada que el teatre de Manacor aculli un títol d'òpera.

La Simfònica comptarà amb les sopranos Ruth Iniesta i Mariola Cantirer; la mezzosoprano Raffaella Lupinacci; el tenor José Luis Sola; el baríton Nicola Ulivieri; i els baixos Francisco Crespo, Francisco Santiago, i amb la gran representació de les Balears, del baix-baríton menorquí Simón Orfila.

'Don Giovanni' és una de les grans obres mestres de la història de la música i de la cultura occidental, una reelaboració del tema 'Don Juan'. En aquesta composició, Mozart va aconseguir un equilibri entre la tragèdia i la comèdia.

L'òpera, que es divideix en dos actes, es desenvolupa a Sevilla, a mitjan segle XVII, en la qual s'expliquen les històries d'amor i desamor de Don Giovanni, un jove noble i arrogant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.