Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament aprova els pressupostos per al 2017

6870
El plenari del Parlament ha aprovat aquest dijous la Llei de Pressupostos Generals per al 2017.

El plenari del Parlament ha aprovat aquest dijous la Llei de Pressupostos Generals per al 2017 després d'haver-hi incorporat un total 96 esmenes.

S’han acceptat o transaccionat un total de 96 esmenes: 88 en tramitació parlamentària i vuit durant el ple, que ha durat 28 hores, una mica menys del previst, ja que s'esperava acabar a l’horabaixa.

Així, els pressupostos de les Balears per al 2017 ascendeixen a 4.668 milions d'euros, després de 667 esmenes parcials registrades originalment.

La sessió ha consistit en 13 debats distribuïts al llarg de tres dies, en els quals s'han debatut i votat 523 esmenes que no havien estat ni retirades ni aprovades i es mantenien vives per al debat plenari.

La major part provenien del PP (363), seguit del partit polític Ciudadanos (95), El Pi (60), Podem (4) i MÉS per Menorca (1). D'aquestes, només vuit han resultat aprovades en el ple: una de MÉS per Menorca a l'articulat, una de Podem a Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca (transaccionada), una a la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació (transaccionada), una altra del PP a Salut (transaccionada), una del PI a Salut (transaccionada), una del PP a Comerç, Treball i Indústria (transaccionada), una de Podem a Territori, Energia i Mobilitat (transaccionada) i una del PI a Territori, Energia i Mobilitat (transaccionada).

Després de les votacions de les esmenes, ha tengut lloc la votació de les seccions de les entitats públiques empresarials, societats mercantils públiques, fundacions, consorcis, IbSalut i Agència Tributària. Totes elles han resultat aprovades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.