Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera presenta el «full de ruta» cap a una ciutat més «justa, saludable i eficient»

6822
El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el director general d'Urbanisme, Biel Horrach.

El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el director general d'Urbanisme, Biel Horrach, han presentat aquest dimarts l'estructura de feina de la revisió del Pla General amb l'objectiu de la seva aprovació definitiva a finals del 2018.

Segons han informat, ara s'iniciarà un procés de participació ciutadana i de taules tècniques, centrades amb els àmbits social, ambiental, econòmic, paisatgístic i mobilitat. Es recolliran aportacions ciutadanes, d'informadors qualificats i experts. L'objectiu és treballar amb un document preliminar durant la segona meitat de l'any 2017 per a la seva presentació a finals d'any. L'aprovació inicial seria a principis del 2018. Posteriorment s'exposaria públicament obert a la presentació d'al·legacions, abans de la seva l'aprovació definitiva del document final, previsiblement a finals del 2018.

Noguera ha destacat que «volem fer un document amb perspectiva en el temps i que sigui un full de ruta sobre com ha de ser la Palma dels pròxims anys». El regidor també ha destacat que «volem una Ciutat més justa, des de la perspectiva de la diversitat i que tengui en compte l'accés a l'habitatge digne; més saludable, que fomenti hàbits saludables i menys contaminada; més eficient, més resilient, adaptant-se als efectes del canvi climàtic, més estimada, fent valdre el seu patrimoni i paisatge i més creativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.