Setmanari d'informació local - 138 anys

Andreu Ferrer és el nou membre del consell assessor d'IB3

6542
El Parlament ha triat Andreu Ferrer i Joan com a membre del Consell assessor de continguts i programació de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Balears.

El Parlament ha triat Andreu Ferrer i Joan com a membre del consell assessor de continguts i programació de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Balears, IB3, amb 35 vots a favor, nou vots en blanc i 11 nuls.

El nomenament es publicarà en el BOIB i en el butlletí oficial del Parlament. Posteriorment, Ferrer prometrà el càrrec davant el Parlament.

Sobre el Consell assessor de continguts i de programació, es va manifestar en la Comissió el director general, Andreu Manresa, qui el passat 17 de novembre va recordar que IB3 és «part testimonial» d'aquest i «no el motor». Quan fou demanat pels motius pels quals no s'havia reunit, va declarar que «la pregunta la hi han de fer els grups» parlamentaris.

A més, explicà que els grups parlamentaris no havien pogut triar al membre que faltava i afegí que IB3 està «interessada a fer funcionar» aquest organisme perquè «ens il·lustri en el procés de definició del que ha de ser la ràdio i la televisió pública de les Illes Balears en el futur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.