Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació posa data a la selectivitat i assegura que serà semblant a les que s'han fet fins ara

6536
Prova d'Accés a la Universitat.

Aquest dimecres el conseller d'Educació i Universitat Martí March, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han presentat les principals característiques de les proves segons l'esborrany de l'Ordre, que actualment s'ha remès al Consell Escolar de l'Estat.

Segons han informat, la prova se celebrarà el 6, 7 i 8 de juny de 2017 a la UIB. En els pròxims dies es duran a terme les reunions amb els professors especialistes de les matèries de 2n de Batxillerat per a informar-los sobre les característiques de la prova.

El passat 2 de desembre va tenir lloc la Comissió General de la Conferència Sectorial d'Educació a Madrid, en la qual es va acordar amb el Ministeri espanyol el projecte d'Ordre que regularà les característiques, el disseny i el contingut de l'avaluació de Batxillerat per a l'accés a la Universitat.

Martí March ha destacat que es tracta d'una prova molt semblant a la PAU i que «continuam amb el que s'ha fet històricament i que ha tengut bons resultats. Tot sistema és millorable però quan una cosa funciona no la tocam i si ho feim que sigui amb consens, amb tranquil·litat i amb el temps suficient perquè professors, famílies i alumnes sàpiguen el que ha canviat».

Per la seva banda, Llorenç Huguet, ha manifestat la seva satisfacció per haver arribat a aquesta solució «llargament demanada tant per part dels responsables polítics educatius com de la conferència de Rectors de les universitats espanyoles. Tots demanaven seny per aquest curs, especialment el respecte al districte únic i tenir idees clares del que es podia fer. La solució adoptada és la millor per tranquil·litzar els estudiants i les seves famílies».

La Prova de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat serà elaborada per la Universitat de les Illes Balears en coordinació amb la Conselleria d'Educació i Universitat a partir de les directrius que marca el Ministeri d'Educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.