Setmanari d'informació local - 138 anys

Una testimoni assegura que el fill d'Álvaro Gijón va rebre un tracte de favor després de ser detingut

6024
Álvaro Gijón, abans de declarar.

Una policia local de Palma ha manifestat davant el jutge que el fillastre del regidor del PP i diputat Álvaro Gijón va rebre un tracte de favor després de ser detingut al gener del 2013 per un incident amb diversos agents i ser immediatament posat en llibertat.

Així ho ha manifestat aquest divendres durant la seva declaració com a testimoni davant el titular del Jutjat d'Instrucció número 12, Manuel Penalva, en el marc del cas que investiga la presumpta trama de corrupció ordida en el si de la Policia per beneficiar a determinats empresaris amb la connivència d'alts càrrecs polítics.

La testimoni ha assegurat, a més, haver sofert vexacions homòfobes per part de varis dels seus companys així com el tracte discriminatori dins del cos tant en el dia a dia com a l'hora de promocionar-se.

L'agent va ser citada a declarar aquest divendres al costat d'altres dos testimonis en el marc d'aquestes diligències, en les quals s'investiga la presumpta comissió de delictes contra la salut pública, tràfic d'influències, prevaricació, negociacions prohibides, ús d'informació privilegiada, coaccions, amenaces, extorsió i nous delictes de suborn presumptament perpetrats per nombrosos agents investigat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.