Setmanari d'informació local - 138 anys

Huertas nega haver pressionat a ningú i avisa «quan pugui parlar, riurem»

La presidenta del Parlament i diputada suspesa cautelarment per Podemos, Xelo Huertas, ha convidat a la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, a qui ha acusat de ser «ràpida en contar mentides» a tenir «un encarament» amb ella «quan vulgui».

En una entrevista, Huertas ha admès que està «molt enfadada» i ha assegurat que farà «tot el possible» perquè la justícia deixi el seu nom «ben net». «Això no ho he començat jo, només em queda la via legal i és a la que vaig», ha assegurat la presidenta.

Segons ha dit, no sap per què el partit ha iniciat aquest procés en el qual tant ella com la diputada Montserrat Seijas i el consultor Daniel Bachiller han estat suspesos cautelarment de militància. «Ells sabran per què ho han fet, crec que se'ls ha anat de les mans, que no han mesurat bé les conseqüències», ha assegurat.

«Netejaré el meu nom de la televisió»

Així, ha dit que això «no ha acabat» i que ho té «molt clar»: «Així com van sortir a la televisió estatal dient que era corrupta, netejaré el meu nom en tots els mitjans estatals en els quals estam sortint els tres companys als qui ens imputen de coses que no hem fet», ha advertit.

Nega haver pressionat a Cladera ni a Barceló

Segons ha explicat, va parlar amb Cladera el passat dilluns 31 d'octubre i li va dir: «Aquest no és l'acord (que anteriorment negocià Podem amb el Govern per donar suport als Pressupostos) que el Consell Ciutadà havia dit que es fes, per tant, no se si l'aprovarà». «Aquestes foren les meves paraules».

«No es va parlar en cap moment de cap conveni amb el CSIC», ha dit. Respecte a Barceló, a qui va veure en la compareixença parlamentària per explicar els pressupostos del seu departament, Huertas ha dit que les úniques paraules que ell li va dir van ser: «Moltes gràcies i bona nit, me'n vaig que tenc obligacions familiars»

«Quan pugui parlar, riurem»

Respecte a la querella amb el secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, Huertas ha dit que el seu advocat no li «permet parlar, de moment». «Però us assegur que el dia que pugui, riurem» ha dit afegit.

Respecte a Madrid, ha assegurat que ella no ha parlat amb ells ni té intenció de fer-ho, encara que suposa que esperen a rebre «notícies» del seu advocat «per posar-se en contacte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.