Setmanari d'informació local - 138 anys

Montero alerta que Podemos «és implacable» quan té el mínim dubte sobre algú

5948
Irene Montero.

La portaveu adjunta de Podemos al Congrés i cap de gabinet de Pablo Iglesias, Irene Montero, ha afirmat aquest dimarts que la presidenta del Parlament balear, Xelo Huertas, està en el seu dret a acudir als tribunals després d'haver estat suspesa de militància del partit, però ha incidit que Podemos és «implacable» quan té «el més mínim dubte» sobre algú.

En declaracions a 'La Sexta', Montero ha explicat que la direcció de Podemos ha executat una petició de l'adreça autonòmica «sobre un cas que és encara presumpte i que ha d'investigar la comissió de garanties».

Així mateix, ha remarcat que el llistó del partit és molt alt, i que quan hi ha sospites «d'un presumpte cas en el qual s'ha pogut utilitzar posicions de representació pública per a interessos personals» la directiva pren mesures.

Xelo Huertas carrega contra Jarabo a Twitter
La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha destacat en un 'tuit', al secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, davant la seva recomanació de «prudència i responsabilitat» a les seves declaracions dirigides tant a Huertas com a Montserrat Seijas, ambdues expedientades per la formació, que recomana «el que ell no ha tengut».

Huertas afirmava a través de la xarxa social que Jarabo «recomana el que no ha tengut» en resposta a una notícia que s'ha publicat a Twitter en la qual figuraven les declaracions del secretari general de Podem a Balears d'aquest matí en el Parlament, en les quals els demanava a més que se centressin a explicar els fets dels quals se'ls acusa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.