Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril: «La investigació sobre les autopistes d'Eivissa és un recull de males praxis»

5912
Portaveu Més per Mallorca, David Abril.

El portaveu de Més per Mallorca, David Abril, ha destacat aquest dilluns la utilitat de la Comissió d'Investigació de les Autopistes d'Eivissa, ja que «dóna molts d'exemples del que no s'ha de fer i de males praxis». Abril ha fet referència a com Cabrer va reconèixer que no es llegia els plecs dels contractes de les autopistes. Un fet que va admetre amb «total normalitat» l'interventor de la comunitat autònoma. També ha posat l'exemple de com la consultora Ernst & Young hagi assegurat que mai havien fet feina amb tanta pressió i que quan ho varen comunicar, la resposta va ser: «No et pagam perquè facis aquests comentaris».

«Gràcies a la Comissió d'Investigació de les Autopistes d'Eivissa tendrem un 'Llibre Negre' amb exemples del que falla a l'administració», ha assegurat David Abril. «Aquest llibre i l'oficina anticorrupció seran decisius per acabar d'una vegada per totes amb aquesta xacra», ha afegit.

Carlos Delgado en el punt de mira

La Fiscalia investiga a l'exconseller de Turisme, Carlos Delgado, per la possible adjudicació irregular de Calanova. David Abril ha comentat que Més per Mallorca ja hi havia denuncia anteriorment aquestes irregularitats i ha assenyalat que «és preocupant» que Delgado estigui fent feina pels mateixos que va afavorir amb la llei de turisme. «Això és, sens dubte, una mala praxi», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.