Setmanari d'informació local - 138 anys

Matas es desentén i diu que «les autopistes d'Eivissa les paga l'Estat espanyol»

5866
Compareixença Jaume Matas a la Comissió d'Investigació de les autopistes d'Eivissa.

MÉS, PSIB i Podem han denunciat que l'expresident del Govern, Jaume Matas, hagi comparegut aquest divendres en la comissió d'investigació de les autopistes d'Eivissa únicament per «tirar pilotes fora».

Així s'han pronunciat després de la compareixença representants d'aquestes formacions. El socialista Enric Casanova ha considerat que ha estat «molt fluixa, com ja esperàvem». «Ha vengut a tirar pilotes fora, diu que no recordava la meitat de les coses, ha repetit una vegada i una altra que les autovies les paga l'Estat espanyol, ha repetit un fet que no és veritat, pagam cada any uns 25 milions, i estarem pagant-ho durant 25 anys».

A més, Casanova ha criticat el paper del PP durant la comissió, que «ha vengut a no demanar» i «es dedica a fer valoracions de caràcter polític».



Mentre, el portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha lamentat que no hagi «pogut treure molta informació» de la comissió i ha dit que Matas ha vengut a «no escoltar i no voler respondre a coses que li poguessin comprometre».

En aquest sentit, Abril ha denunciat que de la mateixa manera que Mabel Cabrer, qui va ser consellera d?Obres Públiques del govern Matas va comparèixer amb un clar objectiu de «boicotejar la comissió d?investigació», l'expresident Jaume Matas «ha comparegut amb actitud de perdonar-nos la vida. Només li ha faltat demanar-nos que li donàssim les gràcies per haver estat president de la Comunitat Autònoma».

Per la seva banda el diputat de Podem Aitor Morràs ha dit que si bé es mostra satisfet de què Jaume Matas hagi reconegut la seva responsabilitat política en el projecte, ha demostrat una greu irresponsabilitat com a gestor quan ha afirmat que el sobrecost de les carreteres ho paga l'Estat espanyol i no la comunitat autònoma, quan tot el patiment dels ciutadans i ciutadanes d'Eivissa pel sobrecost de les autopistes per no poder pagar Educació, Sanitat i Serveis Socials és per aquesta «nefasta gestió».



Pregunta de la ciutadania per a Matas a Facebook

El diputat de Podem, Aitor Morrás li ha fet la pregunta que més ha agradat al compte de Facebook de Podem: «Ha rebut alguna comissió d'alguna de les constructores que ha participat en l'escàndol de les autovies d'Eivissa?». Matas ha dit que no s'ha beneficiat econòmicament. «Les autopistes són un escàndol encara que vostè no vulgui assumir-ho», ha replicat Morrás.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.