Setmanari d'informació local - 138 anys

Les institucions mallorquines, a favor de l'autodeterminació del Sàhara

5756
La delegació amb el President de la RADS Brahim Gali .

Les institucions públiques de les Balears han reafirmat aquest divendres el seu suport polític i econòmic al poble sahrauí mitjançant un manifest a favor de l'autodeterminació del poble sahrauí i el compromís ferm en seguir donant suport humanitari a una població de més de 160.000 persones que viuen als camps de refugiats enmig del desert algerí.

En la presentació hi han assistit el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, el president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Joan Verger i la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears (AAPASIB), Catalina Rosselló.

Així mateix, l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí i el Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat varen organitzar un viatge institucional als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria), dels dies 18 al 23 d'octubre, i que va estar representada per 17 membres.

Segons han informat, la voluntat d'aquest viatge fou, d'una banda, sensibilitzar els representants polítics i la ciutadania que formaven la delegació de la situació que pateix el poble sahrauí i donar suport polític a la RADS (República Àrab Democràtica Sahrauí) que governa a l'exili. Igualment, també pretenia poder fer un seguiment dels projectes de cooperació contínua que desenvolupen als campaments el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, des del Govern de les Illes Balears i des d'AAPASIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.