Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma rebaixa l'IBI un 50 % als centres culturals

5720
Jardí de la casa del poeta Joan Alcover, reconvertida en centre cultural. | Picasa

El Ple de l'Ajuntament de Palma ha aprovat el projecte de modificació de l'Ordenança fiscal de l'Impost de Béns Immobles que inclou, per primera vegada, l'IBI cultural.

Amb aquesta modificació s'estableix una bonificació de fins al 50 per cent de la quota íntegra de l'IBI per a immobles situats a Palma que tenguin com a activitat principal l'exhibició o el comerç cultural.

Aquesta bonificació és una aposta de l'Ajuntament de Palma pel foment de la cultura i permet el suport municipal a les petites empreses de l'àmbit cultural.

L'import global màxim de concessió de la present bonificació serà de 200.000 euros. En el cas que la quantia global de les bonificacions concedides resultàs superior a aquest import, es reduiran de forma proporcional les quantitats bonificades en cada expedient afectat.

Aquesta bonificació està adreçada a equipaments culturals que tenguin com a activitat principal l'exhibició o el comerç cultural. No s'inclouen aquells en què els titulars siguin les entitats públiques o privades que duen a terme la seva activitat en un equipament públic en règim de cessió, concessió o lloguer públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.