Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva augmenta un 66 % la xifra d'inserció laboral

5638
Presentació Pla Estratègic PalmaActiva.

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dilluns el nou Pla Estratègic de PalmaActiva i ha aprofitat per destacar les xifres d'inserció laboral assolides durant el primer any. El batle de Palma, José Hila, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, han presentat avui el Pla Estratègic de l'Agència Local de Desenvolupament de Cort, PalmaActiva.


Durant la seva intervenció, el batle de Palma ha destacat que s'ha incrementat un 66 % el nombre de persones que ha trobat feina mitjançant PalmaActiva. En aquesta línia, Hila ha afegit que queda molt per fer, «però la situació és clarament millor que fa un any» i que, des de l'Ajuntament de Palma no es cansaran de demanar ocupació digna amb drets laborals.


Per la seva banda, la regidora, Joana Maria Adrover ha afirmat que el Pla Estratègic de PalmaActiva conté la visió i els objectius que l'equip de govern vol assolir en aquests quatre anys de legislatura. En la presentació del Pla, la regidora ha destacat els principals objectius estratègics i actuacions previstes en els tres àmbits d'actuació finalistes: promoció de l'ocupació, foment de la formació i promoció econòmica i protecció al petit comerç.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.