Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura vol destinar 50.000 euros al Teatre Principal de Maó

5616
La consellera Mateu visita el Teatre Principal de Maó. | CAIB

La Consellería de Transparència, Cultura i Esports ha anunciat aquest dissabte la seva intenció de destinar 50.000 euros al Teatre Principal de Maó.

Així ho ha comunicat la consellera, Ruth Mateu, durant una visita al Teatre, acompanyada pel director general de Cultura, Jaume Gomila, el regidor de Festes de Maó i vicepresident de la Fundació del Teatre Principal, Héctor Pons, i la gerent del Teatre, Àngela Vallés.

Mateu ha visitat les obres de reforma de les terrasses i la façana, millores realitzades entre els mesos de setembre i octubre i parcialment sufragades per la Conselleria amb una aportació de més de 18.000 euros.

Vallés ha explicat l'estat en què es trobaven anteriorment les terrasses i els problemes de filtració d'aigua que s'han hagut de solucionar, i que afectaven també a la façana del teatre històric, on també s'han fet millores de conservació.

Augmetar l’aportació

Així, en aquesta trobada, Mateu ha aprofitat per anunciar que el Govern té intenció d'augmentar la seva aportació a la Fundació del teatre, de manera que passaria de 3.000 a uns aproximadament 50.000 euros, a l'espera de l'aprovació dels pressupostos de la Comunitat Autònoma.

Mateu ha volgut remarcar «les ganes de mantenir un compromís ferm amb els teatres històrics, com el de Maó, a fi de conservar en bones condicions aquest tipus de patrimoni».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.