Setmanari d'informació local - 138 anys

El misser de la família de la menor agredida: «Ningú quedarà impune»

5598
Montes i la família de la nina agredida durant la roda de premsa d'aquest dissabte. | P.P./UH

L'advocat de la família de la menor agredida en un col·legi de Son Roca, Marcos García Montes, ha dit aquest dissabte que «aquí ningú quedarà impune», ja que considera que «la Fiscalia de Menors haurà de reobrir» el cas perquè «s'han fet malament les coses». García Montes ha avisat que estan «pressionant als menors» del col·legi Anselm Turmeda «perquè no parlin».

García Montes ha reiterat en roda de premsa a Palma al costat dels pares de la nina de vuit anys agredida que denunciarà els fets davant la Fiscalia de Menors per un delicte d'homicidi en grau de temptativa o lesions greus contra un dels menors agressors, que tindria 15 anys, com permet la llei.

A més, la querella per la via civil de responsabilitat contra la resta de menors implicats a l'agressió d'edat, menors de 15 anys, i una denúncia contra el col·legi, la direcció del centre, la tutora, els dos professors que vigilaven el pati, així com contra la Conselleria d'Educació, el conseller i els funcionaris.

El lletrat ha denunciat «desinformació» en aquest cas i absència del deure d’atenció per part del col·legi, com ha afirmat la mare, que ha denunciat que cap docent la va cridar per informar-la de l'agressió.

Homicidi en grau de temptativa
Marcos García Montes ha detallat l'informe mèdic dels pediatres de Son Espases que van atendre a la nina el dia de l'agressió per avalar la seva denúncia per homicidi en grau de temptativa i rebutjar la versió de la fiscalia que restava gravetat a les lesions.

Segons l'informe citat per l’advocat, el diagnòstic clínic era de «baralla i joc brutal i violent» i revelava erosions, hematomes, abrasions i danys en l'abdomen i ronyó, amb dolor que persistia dies després, com consta en un informe posterior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.