Setmanari d'informació local - 138 anys

Les experiències de les persones refugiades ressonaran a l'Ateneu Lo Tort

5560
Ateneu Lo Tort de Manacor.

L'Ateneu Lo Tort de Manacor tractarà aquest divendres la problemàtica de les persones refugiades amb l'experiència de l'activista Sílvia Suau, qui ha passat un mes a un camp de persones refugiades a Grècia i explicarà en primera persona la situació que ha conegut. També hi serà en aquesta trobada, Riccardo Gatti, el co-capità del vaixell Astral, que conviu amb els viatges de les persones que intenten arribar a Europa per mar.


Lluc Gayà, membre de l'Ateneu Lo Tort, ha explicat a la ràdio Ona Mediterrània que l'Ateneu Lo Tort és un espai autogestionat que es troba en funcionament des del passat mes de març i que l'objectiu de la gent que hi fa feina és «crear un teixit popular i contestatari» al municipi de Manacor.

En aquest sentit, Lluc Gayà ha assenyalat que «evidentment», els membres de l'Ateneu es posicionen «en contra» de la «pèssima gestió» que duen a terme els estats membre de la Unió Europea amb la qüestió de les persones refugiades. Precisament per aquest motiu, ha explicat Gayà, demà es farà aquest acte amb experiències de primera mà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.