Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS dóna suport a la proposta del govern per tornar a acusar a Matas pel cas Òpera

5440
Matas va defensa reiteradament el projecte de l'Ôpera de Calatrava. | Arxiu

MÉS per Mallorca ha anunciat aquest dissabte que dóna suport a la proposta del govern per tornar a acusar a l’expresident Jaume Matas pel cas Òpera. Segons els econacionalistes, «si hi ha la més mínima possibilitat que l'advocacia de la comunitat torni a acusar l'expresident Matas, el govern s'ha de personar com acusació».

Segons Més, tal com ha defensat l'executiu balear, cal replantejar l'arxivament recent d'aquest cas després que Fiscalia Anticorrupció hagi presentat un escrit pel qual demana 1 any i tres mesos de presó per a Matas.

Cal recordar, segons els econacionalistes,  que l'avantprojecte pel qual va ser contractat Calatrava ha deixat unes factures a l'Ibisec per valor d'1,2 milions d'euros. I que segons el fiscal Horrach, Matas era conscient de «la impossibilitat material i econòmica del projecte» sense cap estudi econòmic de viabilitat ni ubicació.

Tolerància Zero

Bel Busquets, portaveu de MÉS, ha assenyalat que el seu partit sempre ha defensat dur a terme una política de «tolerància zero amb la corrupció i la formació ha fet feina per eradicar-la de la vida política». Busquets ha recordat que MÉS «és l'únic partit polític personat» en el procediment judicial per a la construcció de l' hospital Son Espases i és qui ha demanat la creació d'una comissió parlamentària per estudiar les més que dubtoses autopistes d'Eivissa. Així la portaveu ha manifestat que «el Govern ha de donar exemple en la lluita contra la corrupció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.