Setmanari d'informació local - 138 anys

Els socialistes de Menorca proposen a Maria José Camps com a presidenta de la Comissió Gestora

5434
PSOE Menorca.

Els socialistes de Menorca han proposat a Maria José Camps per presidir la Comissió Gestora que ha de regir la Federació insular després de la recent dimissió del secretari general, Vicenç Tur, tal com marquen els estatuts del partit.

Així consta en la proposta elaborada conjuntament pels secretaris generals socialistes de totes les agrupacions locals dels municipis de Menorca i de les Joventuts Socialistes.

Aquesta proposta també preveu incloure en la Comissió a Joan Mascaró, Tere Borràs, Juan Carlos Goñalons, Ana Camps, Xavi Os, Elena Costa, Jordi Vidal i Joan Sànchez.

El dilluns es reunirà la Comissió Executiva del PSIB per prendre en consideració aquesta proposta, que si és aprovada, serà elevada a l'adreça federal del partit, qui, segons el procediment establert, aprovarà definitivament la Gestora insular.

La tasca d'aquesta Gestora serà dirigir a la Federació Insular fins a la celebració del proper Congrés Ordinari, en el qual la militància triarà un nou secretari general i una nova Comissió Executiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.