Setmanari d'informació local - 138 anys

Desallotjament violent a Ca ses Mopis

Membres de la immobiliària Oliver Mateu expulsen amb violència els ocupants del casal de Palma

5336
Moment on han tapiat el Casal. | Twitter
A primera hora del matí, els membres del casal social arribaven a Ca Ses Mopis i dins la casa s'hi trobaven sis persones. Aquests, han utilitzat la violència (fins i tot un d'ells amenaçava amb unes tisores) per treure fora als integrants del casal. Un cop s'ha efectuat aquesta acció ha arribat la Policia.

Els atacants han indicat que el casal és seu, ja que l'han comprat a l'antic propietari. Mentrestant, des del col·lectiu que conforma Ca ses Mopis s'intentava demanar la possibilitat de recuperar tot el material del local (arran de les biblioteques, gimnàs, armaris oberts i altres iniciatives creades).

Com a conseqüència d'aquesta expulsió a la força s'ha celebrat una concentració en suport del col·lectiu que conforma el casal, una manifestació espontània convocada a través de les xarxes i que ha agrupat a una cinquantena de persones a la plaça Fleming de Palma.

Des de dBalears s'ha pogut contrastar que l'antic propietari de la casa havia venut l'immoble a la immobiliària Oliver. I precisament han estat els membres d'aquesta empresa els que han tret de males maneres els ocupants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.