Setmanari d'informació local - 138 anys

Bacàvia, una proposta per divertir-se posant a prova els coneixements sobre els Països Catalans

5306

«Divertir-se posant a prova els coneixements sobre la realitat sociocultural dels Països Catalans» Aquest és l'objectiu del joc 'Bacàvia', una proposta lúdica que, segons els seus promotors, ha de permetre divulgar i reflexionar «al voltant del nostre espai compartit: els Països Catalans».

Per fer possible aquesta iniciativa, els impulsors han posat en marxa una campanya de microfinançament a la plataforma Verkami i volen recollir un total de 1.800 euros per finançar les primeres 100 proves del joc. Podran participar en aquest joc entre 2 i 6 persones i ha de servir per «incrementar els coneixements que tenim de la societat on vivim».

Bacàvia combina els tres ingredients per excel·lència d’un joc de taula: l’estratègia, els coneixements i l’atzar. I ho fa de la mà de la Dama d’Elx, el Tren Groc, el Llibre de les Bèsties o els Xiquets de Valls, entre molts d'altres.

Segons els seus promotors, «és un joc que genera l'emoció de les competicions i alhora incrementa els coneixements que tenim de la societat on vivim, tot descobrint-nos una visió alternativa a la dominant. Té, doncs, una triple vessant: la lúdica, l'educativa i la ideològica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.