Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem negociarà amb el Govern els pressuposts de 2017 exigint «un canvi de model productiu i el rescat dels serveis socials»

5280
El secretari general de Podem Balears, Alberto Jarabo acompanyat de la resta de companys durant la roda de premsa. | Podem

El secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest divendres que la seva formació participarà en l'elaboració dels Pressupostos autonòmics de 2017 amb la intenció d'exigir un canvi de model productiu i que es produeixi el «rescat» dels serveis públics a les Illes.

En roda de premsa acompanyat de diferents membres que formaran part de l'equip de negociació, Jarabo ha aprofitat per a demanar-li a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que tengui «la mateixa contundència que ha usat fins ara en el seu no a Rajoy» perquè la comunitat compti amb uns comptes públics «de transformació».

Segons ha dit Jarabo, Podem desitja que els Pressupostos de 2017 siguen el «inici del dibuix del futur» de Balears i que els 34 diputats de formacions progressistes «responguin al desig de transformació de la societat que ens va votar; el pressupost ha d'il·lusionar perquè la societat se senti orgullosa», ha manifestat.

Els grans eixos de la negociació para Podem seran un pla de rescat a l'educació pública, un de transformació del model productiu -com la revitalització de la indústria o la recuperació del prestigi de l'agricultura- i un pla de desprivatizacions de la sanitat pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.