Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 4 de 10 amb folre i manilles

4982

Per segona vegada en la història,s'ha descarregat el castell de 4 de 10 amb folre i manilles. Ho han fet els Castellers de Vilafranca, els quals, a més, s'han proclamat campions del XXVI Concurs de Castells de Tarragona, el seu vuitè consecutiu.

El 4d10fm, com es coneix aquesta construcció, és d'extrema dificultat. Es tracta d'un castell de gamma extra de 10 pisos d'alçada i 4 persones per pis, reforçat amb dues estructures suplementàries al pis de segons (folre) i de terços (manilles). És considerat el castell de més dificultat descarregat segons la taula de puntuacions del Concurs de castells de Tarragona. El castell fou descarregat per primer pic a la història pels Minyons de Terrassa el 22 de novembre de 2015.

Va ser el 30 d'agost de 2016 a la Diada de San Fèlix quan els Castellers de Vilafranca aconseguiren la fita de carregar aquest 'monstre' dels castells, però fins aquest diumenge no han pogut descarregar-lo.

Els Al·lots de Llevant descarreguen el seu primer 4 de 8 

Els manacorins han descarregat per primera vegada a la seva història el 4 de 8, i han quedat en la posició número 23 del rànquing.

Els de Joan Riera aconsegueixen així un dels seus tres millors castells, ja que també han alçat el 2 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota en alguna ocasió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.