Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens, sobre l'Advocacia: «Ningú es pot creure que Armengol i Costa no estaven assabentades de la situació»

La portaveu del grup parlamentari popular, Marga Prohens, s'ha mostrat convençuda que la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Presidència, Pilar Costa, estaven assabentades de la decisió de l'Advocacia de la comunitat i, en aquest sentit, ha considerat que «no és normal que no s'hagi informat als seus socis de Govern sobre la situació».

 «No hi ha ningú que es pugui creure que Armengol i Costa no estaven assabentades de la situació» , ha afirmat Prohens en els passadissos del Parlament en relació a la polèmica que s'ha generat entre els socis de govern davant la retirada de l'acusació per part de l'Advocacia de la Comunitat en el cas Òpera i Palauet.

«El PP respecta que l'Advocacia sigui un òrgan independent, però un tema tan important i de tant calat com aquest, és evident que ho coneixien Pilar Costa i la presidenta» ha assegurat la diputada popular.

Davant això, Prohens ha dit que és «evident que ens estan enganyant i que estan evitant contestar sobre l'assumpte, al mateix temps que ha considerat com quelcom «normal» que estiguessin al corrent de la situació»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.