Setmanari d'informació local - 138 anys

Dimecres comença el termini per votar els 19 projectes seleccionats en el marc dels Pressupostos Participatius

El proper dimecres, 21 de setembre, s’obrirà el termini per a que la ciutadania pugui votar a traves de la web municipal (www.palma.cat)  les 19 propostes que han resultat finalistes en el marc del projecte Pilot dePressupostos participatius. El termini de votacions començarà dimecres i estarà obert fins el dia 2 d’octubre.

L’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial va rebre fins dia 15 de juny un total de 27 propostes. Al llarg d’aquests mesos la Comissió Tècnica, juntament amb els proposants,  han avalutat la viabilitat dels pojectes i s’han reformulat resultant finalistes un total de 19.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palma ha recordat que va posar en marxa aquest pla pilot que permetrà que tota la ciutadania pugui votar a traves de al web municipal quins són els projectes en què s’inverteix el milió d’euros destinat a Pressuposts Participatius. Està previst que la ciutadania pugui votar les a traves de la web municipal. Per poder participar en aquesta consulta únicament s’ha de disposar de targeta ciutadana , tenir més de 16 anys i estar empadronat a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.