Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Miralles: «Ara que l'impost turístic funciona, és temps de decidir projectes, no de recursos injustos per a les illes»

Arran del recurs presentat per la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM) de recórrer al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears el reglament de l'Impost de Turisme Sostenible, el portaveu del PSIB-PSOE, Francesc Miralles, ha assegurat que «ara que l'Impost de Turisme Sostenible funciona, és temps de decidir els projectes que hem de posar en marxa, no de recursos injustos per a les illes».

El socialista ha recordat que «el debat sobre l'existència de l'impost està superat, residents i visitants estam d'acord a que es contribueixi a poder fer inversions molts necessàries per a les nostres illes».

Miralles ha definit l'Impost de Turisme Sostenible com un «instrument de solidaritat entre visitants i residents», pel que «intentar acabar amb l'impost, com en el passat, va contra els interessos de tota la ciutadania d'aquesta terra».

El representant socialista ha considerat que «amb temporades turístiques de rècord com aquesta, no es justifiquen les traves que volen posar alguns hotelers a l'impost turístic, és una manera de que es pugui compensar l'impacte territorial i mediambiental del turisme a la nostra terra».

El socialista també ha lamentat que «amb tots els espais de diàleg oberts no s'hagin pogut solucionar abans les discrepàncies tècniques que pareix tenir la FEHM amb el reglament de l'Impost de Turisme Sostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.