Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort posa en marxa tallers de català a sis biblioteques municipals

Cort aposta per promocionar la llengua pròpia. Aquest dilluns 12 de setembre s’obre el termini per inscriure’s als tallers de català que ofereix l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística a sis biblioteques municipals.

Els tallers es faran a les següents biblioteques: Son Gotleu, Son Ximelis, Son Cladera, el Coll d’en Rabassa, Son Fortesa i Son Rapinya. Cada taller tindrà una durada de dues hores setmanals, es faran els dilluns o els divendres entre les 16 i les 20 h i acabaran el 19 de desembre. Seran de quatre classes:

- Taller de català 1: per a persones que no coneixen gens la llengua catalana i volen començar a entendre-la i parlar-la.

- Taller de català 2: per a persones que volen consolidar els seus coneixements de català per a adquirir fluïdesa en l'expressió i poder-se comunicar en situacions senzilles.

- Taller de català familiar: per a pares i mares amb infants escolaritzats. L'objectiu del taller serà millorar l'expressió oral i adquirir coneixements culturals de l'àmbit que els envolta, i així afavorir la integració amb altres famílies de la barriada. L'aprenentatge es farà aprofitant els coneixements dels infants i amb dinàmiques lúdiques (cuinant, aprenent cançons tradicionals, coneixent les tradicions de l'illa...)

- Taller de català jove: per a joves que volen adquirir seguretat i millorar els seus coneixements d'expressió oral i escrita. Les sessions seran totalment lúdiques, organitzades al voltant de proves i jocs d'enginy.

La inscripció als tallers és gratuïta i es podrà fer a qualsevol de les sis biblioteques municipals on es duran a terme, de dia 12 a dia 16 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.