Setmanari d'informació local - 138 anys

El Banc de Sang ret homenatge als donants de la Part Forana

La Fundació Banc de Sang i Teixits (Fbstib) ha celebrat aquest divendres un acte d'homenatge als donant d'Alaró, Binissalem, Bunyola, Consell, Escorca, Fornalutx, Marratxí, Santa Eugenia, Santa Maria del Camí i Sóller.

La cita ha tingut lloc en el Saló d'Actes de Ses Cases dónes Mestres a Santa Maria. Les persones guardonades són aquelles que viuen en els municipis esmentats que han superat les 20, 40 i 60 donacions de sang en el cas de les dones i 25, 50 i 75 donacions, en el dels homes. També han rebut una distinció vuit persones que han donat sang més de 100 vegades.

En aquest acte, les autoritats han ressaltat «el gran valor de les persones que donen sang» i han agraït la seua solidaritat amb els malalts. La Fbstib ha recordat que la sang no es pot fabricar i només es pot obtenir gràcies a donacions, de les quals s'obtenen plasma, plaquetes i glòbuls vermells que poden salvar més de tres vides.

Les autoritats també han felicitat al Banc de Sang «per la seva professionalitat, l'alt nivell de qualitat del seu treball i la gran labor a fomentar la solidaritat». A més, han animat els més joves a donar sang.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.