Setmanari d'informació local - 138 anys

El 112 alerta de possibles variacions marines a les Balears a causa del terratrèmol d'Itàlia

El Servei d'Emergències del Govern (112) ha informat aquest dimecres sobre la possibilitat que es produeixin petites variacions marines i corrents anòmals a les aigües de les Illes Balears com a conseqüència del terratrèmol d'Itàlia de magnitud 6,6.

El 112 ha llançat, al seu compte de Twitter, un avís a primera hora del matí davant la possibilitat de possibles petites variacions del mar en l'arxipèlag balear.

El terratrèmol

Protecció Civil ha donat el primer balanç oficial del terratrèmol de magnitud sis que ha sacsejat aquesta matinada, del 24 d'agost, el centre d'Itàlia, xifrant en 38 els morts i 'desenes' els desapareguts sota els enderrocs al fet que han quedat reduïts habitatges i edificis.

«A aquests moments hi ha 38 víctimes confirmades», ha informat en declaracions a la premsa a Roma la responsable d'emergències de Protecció Civil, Immacolata Postiglione. A aquests cal sumar, ha afegit, «desenes» de desapareguts, «però oferir una xifra precisa és molt difícil», ha afegit, segons informa La Repubblica.

El tremolor més fort s'ha produït a les 3.36 hores amb una magnitud de sis a l'escala Richter i epicentre entre les localitats de Amatrice i Accumoli, a la província de Rieti, en el Lazio. L'hipocentre s'ha situat a uns quatre quilòmetres de profunditat, segons l'Institut Nacional de Geofísica i Vulcanologia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.