Setmanari d'informació local - 138 anys

Mobipalma incorpora una nova eina amb informació del servei de taxis de Ciutat

Mobipalma, l’aplicació per a mòbils intel·ligents de l’Ajuntament de Palma, ha incorporat aquesta setmana una nova versió que afegeix la informació del servei de taxi a la que ja ofereix als usuaris. Segons ha explicat el consistori,  aquesta aplicació, disponible per a Android i iOs,  ha estat dissenyada per conèixer en temps real l’estat de la mobilitat i permet a l’usuari triar la millor ruta per circular per Palma.

Cort ha explicat que la nova eina que ja ha entrat en funcionament compta amb una pestanya específica per al servei de taxi i dóna informació geogràfica de les aturades i dels telèfons de totes les emissores de taxi de Palma. Els números de telèfon estan ordenats de major a menor en base als afiliats amb què compta cada associació i en primer lloc es situa l’emissora que ofereix taxis a persones de mobilitat reduïda.

El Pi reclama més horaris i millorar el servei

D’altra banda, El Pi Palma demana a l’Ajuntament un pla per evitar la manca de taxis que es produeix en determinades franges horàries. El Pi considera que l’actual consistori «no ha sabut aplicar mesures reals per fer front a al previsible increment de visitants que les Illes han rebut com a conseqüència de la inestabilitat política dels destins turístics competidors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.