Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB posa en 'lloguer' la seu de la Conselleria de Turisme perquè «Mallorca està totalment completa»

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) s'ha plantat aquest divendres davant la Conselleria de Turisme amb l'objectiu de posar-la en 'lloguer'. Una acció-paròdia que l'entitat ecologista ha duit a terme per exigir «responsabilitat i acció política» en matèria econòmica per revertir la situació de «monocultiu turístic massificat».

«Les Illes abocades al col·lapse»
Igualment, el GOB ha aprofitat per recalcar que «la situació és limit» (infraestructures saturades, fondejos irregulars arreu del litoral illenc, 90.000 cotxes de lloguer damunt les carreteres, platges massificades, talls d'aigua per a abastament de la població, dessaladores al 100%, overbooking i lloguer turístic vacacional desbordat, problemes de convivència a bona part dels barris històrics i singulars de la ciutat, gentrificació, problemes de ciutat-escenari, creuers en massa al port de Palma, etc.) i mentre, noves llicències d'hotels, agroturismes i més doblers públics per a la promoció turística. Asseguren que «les illes estan desbordades i abocades al col·lapse». I davant això «la resposta del Govern és nul·la».

Declaracions
La portaveu, Margalida Ramis, ha explicat en roda de premsa que «Mallorca està totalment completa» i ha ironitzat que «si qualcú vol venir a l'illa i té problemes de lloguer, s'ofereix la Conselleria com una experiència única per viure aquest paradís que s'està destrossant».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.