Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Moixets de Bata Blanca’, escalfor animal per combatre les malalties mentals

Escalfor animal per millorar la salut mental. Un grup de voluntaris s’encarrega de cuidar una colònia de moixos situada a l’Hospital Psiquiàtric de Palma. Des de la institució es plantegen la possibilitat d’emprar-los amb finalitats terapèutiques.  

La colònia consta d’una trentena de moixos i moixets que conviuen en els jardins de l’Hospital. Els voluntaris, formats per una desena de persones, s’encarreguen de donar de menjar i assegurar l’assistència veterinària dels felins.  

La direcció de la institució ha cedit recentment un local perquè els voluntaris puguin utilitzar-ho com a infermeria i zona d’emmagatzematge. Aquests dies, a banda d’acollir més moixets, les persones voluntàries es dediquen a arreglar i acondicionar el local.

Teràpia

A més de la vida que aporten al recinte, la institució psiquiàtrica està estudiant la possibilitat de fer servir els felins amb finalitats terapèutiques. Així, els interns podrien cuidar els moixets com a part del seu procés de recuperació.

Finalment, els moixets també es troben a les xarxes socials. Així els voluntaris han creat la pàgina de Facebook, ‘Moixets de Bata Blanca’, amb l’objectiu de donar a conèixer la colònia i fomentar la participació i la interacció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.