Setmanari d'informació local - 138 anys

Sineu acull Ciclop, el nou festival de teatre visual i mallorquí

L'Ajuntament de Sineu, el Circ Bover i Res de Res han organitzat Ciclop, el I Festival de Teatre Visual, que tendrà lloc a Sineu els dies 5 i 6 d'agost. Segons informa l'organització aquesta iniciativa pretén «ser un aparador de les darreres tendències en teatre físic i visual, amb especial èmfasi en aquells espectacles fronterers de disciplines basades en el llenguatge del cos». Es tracta de la primera edició d'un festival que neix amb vocació de convertir-se en una cita anual per als amants del teatre visual.

Així com han manifestat els promotors, Ciclop neix amb un fort compromís amb les companyies de teatre mallorquines, ja que cerca promocionar-les i difondre la seva feina. Per això, inclou en el seu repertori els espectacles 'La dulce Ingeborg', per La Madre, i 'Vincles', de Circ Bover. La iniciativa ha col·laborat amb S'Embat Festival encarregat de dur, aquest divendres a partir de les 23:00 hores, reconeguts artistes de l'Illa per posar punt a l'esdeveniment.

Els precursors del festival han volgut destacar alguns trets «particulars» i «diferenciadors» del projecte perquè d'una banda, «la contribució a la difusió del treball de joves creadors mallorquins a través del cicle 'Indrets Insòlits' ens donarà l'oportunitat de conèixer quatre espais amagats molt especials de Sineu». D'altra banda, «el festival comptarà amb la participació activa dels sineuers dins la peça 'Migracions', un experiment realitzat amb persones del poble que passen de ser espectadors a formar part activa del festival».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.