Setmanari d'informació local - 138 anys

Política Lingüística impulsa tallers d'aprenentatge de català per a alumnes estrangers

Al llarg d'aquest mes de juliol s'han duit a terme set tallers de català organitzats per la Direcció General de Política Lingüística, enfocats a més de 100 alumnes estrangers d'entre 12 i 16 anys amb l'objectiu d'aconseguir «la integració cultural i lingüística a les Illes d'una manera divertida i fàcil».


L'Executiu ha emès un comunicat informant sobre que «el reforç en el procés d'integració lingüística es realitza mitjançant jocs i interactuant entre els mateixos joves, de tal manera que aprendre la llengua sigui més una manera de relacionar-se que un esforç curricular».


Els alumnes que hi han participat s'han dividit en diversos grups. D'aquesta manera, cinc grups s'han fet a Mallorca, un a Menorca i un altre a Eivissa (on el taller es realitza gràcies al suport de l'Institut d'Estudis Eivissencs).
La Direcció general de Política Lingüística afirma que «la segona tanda de tallers ha començat aquesta setmana i durarà tot el mes d'agost» i que, «tenint en compte la demanda», ha decidit obrir més tallers: un a la barriada del Rafal de Palma i un altre a Maó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.