Setmanari d'informació local - 138 anys

Les empreses i els sindicats defensen «els beneficis econòmics i socials» de Port Mayurqa

4890
El suport de les empreses ha quedat plasmat en una carta d'adhesió signada pel secretari general de l'entitat, Sergio Bertrán. | CAEB

La promotora del nou espai d'oci Port Mayurqa, Intu, ha rebut el suport de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), integrada per més de 80 organitzacions que representen els interessos de diferents sectors d'activitat.

En concret, la confederació destaca la «creació de llocs de treball que implica la implantació del nou espai i l'impuls a la desestacionalització de l'economia local».

La CAEB considera que la implantació d'aquest complex a Mallorca «s'integra en l'oferta d'oci i serveis turístics representant, pel seu caràcter innovador, un valor afegit a l'oferta ja establerta».

En aquest sentit, el suport dels empresaris ha quedat plasmat en una carta d'adhesió signada pel secretari general de l'entitat, Sergio Bertrán, en la qual es ressalten «els beneficis econòmics i socials que suposarà el projecte».

En la mateixa línia, segos els sindicats CCOO i UGT el projecte «serà un producte turístic sostenible anual». El secretari general de la federació territorial d'UGT Balears, Alejandro Texías, i el secretari general de CCOO Balears, José Luis García, coincideixen amb les empreses en el suport al projecte perquè valoren «molt positivament la generació i estabilitat d'ocupació que suposarà, així com la desestacionalització de l'oferta turística a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.