Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort desisteix de l'assessor artístic per al Sant Sebastià del 2017

4886
Segons Frade, «cap dels projectes presentats suposaven un canvi real de model». | Ajuntament de Palma

L'Àrea de Participació Ciutadana ha desistit del procediment per a la contractació d'un assessor artístic per a Sant Sebastià 2017. En aquest sentit, s'obrirà una nova convocatòria a principis del 2017 perquè la persona adjudicatària tingui un termini de sis mesos per desenvolupar el projecte i dur a terme un canvi de model, «que és l'objectiu de la contractació».

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha explicat que a la convocatòria es presentaren 10 propostes que es traslladaren a la Comissió de Festes: «Cap dels projectes era l'ideal, la comissió en va triar un, però sense una majoria clara; volem que vagin més enllà de la revetla».

Dos arguments

La regidoria va descartar l'elecció d'algun dels projectes perquè es tracta «d'una qüestió de responsabilitat política; si adjudicam aquesta contractació, el resultat ha d'oferir coherència amb allò que cercam». Segons Frade, aquest punt enllaça amb el segon argument, perquè «cap dels projectes presentats suposaven un canvi real de model».

Música electrònica i altres canvis

Al Sant Sebastià 2017 s'introduiran les recomanacions i reclamacions que la comissió de festes i diverses entitats han fet arribar a l'àrea. D'aquesta manera, es traslladarà l'actuació de la plaça de sa Llonja a la plaça de la Porta de Santa Catalina i es reduiran el nombre d'actuacions a la plaça d'Espanya.

D'altra banda, les obres que es duran a terme a partir de setembre al voladís de l'Ajuntament també suposaran el replantejament dels actes institucionals, que s'hauran de traslladar a un altre lloc. Per últim, s'inclourà la música electrònica dins la programació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.