Setmanari d'informació local - 138 anys

Balears demanarà dimarts a Madrid que inclogui 400 milions d'inversions estatutàries en els pressuposts

4860
Catalina Cladera, consellera d'Hisenda i Administracions Públiques. | Arxiu

La consellera balear d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, es reunirà dimarts que ve amb la Secretària General de Coordinació Autonòmica i Local del Ministeri d'Hisenda, Rosa Navarro, per demanar al Govern espanyol que inclogui 400 milions d'inversions estatutàries als Pressupostos Generals de l'Estat per 2017.

Segons ha informat Cladera, la delegació balear que encapçala la pròpia consellera posarà «especial èmfasi» en tot el relacionat amb el proveïment d'aigua (desaladores, canalitzacions, sanejament...) ja que «és on tenim més mancances».

La reunió del dimarts es produeix a petició de Balears, que projecta un pla d'infraestructures que «deriva d'aquests quatre anys en els quals no s'ha fet absolutament gens en infraestructures ni manteniment», en paraules de la consellera, que aspira a «recuperar inversions que no s'han executat».

En aquest sentit, Cladera ha insistit que la inversió mitjana de l'Estat a Balears «és la més baixa de l'Estat» pel que volen que «sigui el que sigui l'escenari a Madrid, es tingui present a Balears en l'elaboració dels pressupostos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.