Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila: «És urgent una actuació a Son Boter per aturar la seva degradació, hem vingut a Madrid per desbloquejar la situació»

4856
Per poder rehabilitar Son Boter, és necessària la col•laboració del Consell de Mallorca. | G.Lacomba-Cort

El batle de Palma, Jose Hila, s’ha reunit aquesta setmana a Madrid amb el sotsdirector de l’Instituto de Patrimonio Cultural, Alfonso Muñoz, per sol·licitar la implicació de la institució depenent del Ministeri de Cultura en l’estudi integral que permeti dur a terme la rehabilitació de la possessió de Son Boter, que es troba a la Fundació Pilar i Joan Miró. Des de l’institut s’ha rebut amb bons ulls la iniciativa i han ofert a l’Ajuntament la seva ajuda a nivell tècnic.

Actualment, tal com ha explicat Cort, Son Boter es troba tancat i hi és «urgent una actuació per aturar la seva degradació», segons el batle. «Hem vingut a Madrid per desbloquejar la situació i poder començar a treballar en la restauració de Son Boter», ha dit el batle.

Per poder rehabilitar Son Boter, és necessària la col·laboració del Consell de Mallorca i, per això, la propera setmana Hila es reunirà amb el vicepresident de la institució i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, per demanar-li la seva «col·laboració» i perquè es sumi al projecte. L’objectiu, segons l’Ajuntament, és que el proper setembre es pugui tancar un pla i un calendari de feina per a la rehabilitació de la possessió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.