Setmanari d'informació local - 138 anys

Freixas, Alabajos i Pich ‘Connectats’ dia 11 d’agost a Sineu

4788
L’Obra Cultural Balear farà l’entrega dels Premis Díngola 2016 i el tercer concurs de gloses Biel Parreta amb Mateu Xurí i Pere Joan Munar Pomer al jurat, a partir de les 21:00h al mateix claustre de l'Ajuntament de Sineu.

Un any més l’Obra Cultural Balear, de la mà de la seva delegació de Sineu i Díngola, ha organitzat un dels actes amb més ressò de les Balears. Aquest any s’ha organitzat, en col·laboració de l’Ajuntament de Sineu, un concert per dia 11 d’agost a les 22:00h al Claustre de l’Ajuntament de la vila.

En aquest concert, que duu per títol ‘Connectats’, es podrà veure a Cesk Freixas (del Principat de Catalunya), Pau Alabajos (del País Valencià), i Marcel Pich (de Mallorca, Illes Balears) en un mateix escenari. Els tres són molt coneguts per fer cant de protesta o bé en record i memòria de personatges importants. Marcel Pich n’és un exemple, ja que ell ha cantat a Guillem d’Efak en moltes ocasions.

Però abans d’aquest concert, l’Obra Cultural Balear farà l’entrega dels Premis Díngola 2016 i el tercer concurs de gloses Biel Parreta amb Mateu Xurí i Pere Joan Munar Pomer al jurat. Tot això a partir de les 21:00h al mateix claustre.

Ha començat a circular per les xarxes socials un vídeo amb la invitació per aquest concert. Cesk Freixas et convida a «connectar el nostre país»:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Isabel Miró Pons, fa mes de 7 anys

Hola! Es necessiten entrades per assistir al concert Connectats de dia 11 a Sineu? Moltes gràcies!!!!

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente