Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus a la campanya extraordinària de llavor certificada

4728
Sus a la campanya extraordinària de llavor certificada. | Arxiu

El Servei de Millora Agrària i Pesquera (Semilla) inicia aquest dilluns una campanya de subministrament de llavors per pal·liar els efectes de la sequera del present any agrícola.

L'import total de compra pressupostat és de 250.000 euros, segons ha informat el Govern. Amb la finalitat d'escollir les espècies i varietats a oferir, prèviament s'han fet consultes al sector, mantenint contactes amb ASAJA, Unió de pagessos, Upa-Aia i Cooperatives, entre d’altres.

Podran acollir-se a la campanya aquells agricultors de Balears que en la sol·licitud de la PAC 2015 declaressin espècies considerades forratjades (cebadilla, alfals, garrofa, trèvol ...) o joves agricultors amb resolució favorable d'incorporació posterior al 2015.

Les sol·licituds poden fer-se a la seu central de Semilla, al carrer Eusebi Estada de Palma, en la de Menorca (Ciutadella) o en els magatzems col·laboradors participants en la campanya, entre el 25 de juliol i el 5 d'agost.

D'aquesta manera, i després d'analitzar les sol·licituds, fer les comandes i la facturació es podran lliurar les llavors en els magatzems col·laboradors a principis de setembre. La quantitat màxima que podrà rebre a un agricultor serà aquella corresponent segons l'espècie i varietat per la sembra del 30% de la superfície declarada en la PAC 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.