Setmanari d'informació local - 138 anys

Reoberta al bany la platja de Santa Ponça

4722
La platja de Santa Ponça torna a estar oberta al bany . | Arxiu

La platja de Santa Ponça torna a estar oberta al bany des del matí d'aquest diumenge, després que les anàlisis de la qualitat de l'aigua hagin donat un resultat positiu.

Segons ha informat l'Ajuntament de Calvià, la platja ha estat reoberta a les 09.00 hores d'aquest diumenge després de comprovar que la qualitat de l'aigua es troba dins dels índexs aconsellables.

El consistori continuarà realitzant aquestes anàlisis de control, que de fet s'efectuen de forma habitual en totes les platges municipals.

La platja de Santa Ponça va romandre tancada al bany des del divendres a causa d'un incident a la xarxa de sanejament de la canonada d'impulsió de la zona, que va acabar en un abocament puntual.


Protocol

Segons ha informat l'Ajuntament de Calvià, seguint el protocol de control i qualitat de les aigües de zones de bany, es va tancar l'accés a una part de la platja als banyistes encara que la incidència en la canonada va ser reparada al matí del divendres.

No obstant això, l'Ajuntament va mantenir la platja tancada fins que els resultats de les següents anàlisis estiguessin dins dels paràmetres de qualitat establerts.

Els efectius municipals han treballat per oxigenar i remoure les aigües de bany perquè s'acceleressin els processos de depuració natural. Per a aquestes tasques s'han activat totes les embarcacions de salvament, motos d'aigua, protecció civil i policia local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.