Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus a l’elaboració de la Llei de Canvi Climàtic

4716
La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha engegat un procés de participació per a la redacció d'una Llei de canvi climàtic. | Arxiu

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha engegat un procés de participació per a la redacció d'una Llei de canvi climàtic. Segons ha informat la Conselleria, aquest procés, que tindrà una durada d'uns tres mesos aproximadament, s'articularà a partir de jornades de debat i intercanvi de caràcter sectorial.

Durant agost i setembre es duran a terme reunions bilaterals de treball amb diferents sectors, tals com a entitats ecologistes i socials, federacions empresarials, administracions i ciutadania en general, entre d’altres.

Dimarts que ve a les 11.00 hores es durà a terme en el Parc Bit la primera jornada d'aquest procés de participació. El conseller Marc Pons serà l'encarregat de la inauguració, acompanyat pel director general d'Energia i Canvi climàtic, Joan Groizard.

Primera trobada

En aquesta primera trobada es comptarà amb la presència de les dues úniques comunitats autònomes que estan duent a terme processos similars, Catalunya i Andalusia, encara que no hi ha cap comunitat d'Estat espanyol que compti amb una Llei de canvi climàtic aprovada.

La petjada de carboni, la compensació climàtica o l'incentivament de l'ús de renovables seran alguns dels conceptes que, a partir del proper dimarts, s'obren a debat perquè tot el que estigui interessat pugui donar la seva opinió sobre aquest tema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.