Setmanari d'informació local - 138 anys

Tracte «vexatori i denigrant» a les treballadores de set locals de menjar preparat

4692
Les denúncies de les trebaladores anuncien un tracte vexatori i denigrant amb «crits i desqualificacions diàries» també en presència de clients.

La Policia Espanyola ha detingut a Palma al propietari d'una cadena d'establiments de menjars preparats com a presumpte autor d'un delicte contra els drets dels treballadors.

Les denúncies de les treballadores anuncien un tracte vexatori i denigrant amb «crits i desqualificacions diàries» també en presència de clients. En el mateix sentit, s'ha esbrinat la mancança de contractes de treball o la pressió del propietari perquè no hi hagués baixes laborals i l'entrega de salari fora de la legalitat i a conveniència personal, amb perjudici per a les empleades, amb «situació de necessitat coneguda pel cap dels establiments».

Set establiments i la zona de fred de la nau de preparació

Els investigadors van procedir a realitzar inspeccions en set d'aquests establiments i en la nau del Polígon de Son Castelló on es troben les cuines principals i on es preparen els menjars que després se serveixen.

En aquesta última van ser acompanyats per un funcionari de la Conselleria de Sanitat, el qual va disposar el tancament de la zona de fred de les instal·lacions perquè incorria en nombroses irregularitats sanitàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.