Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol introdueix canvis a la segona línia de Govern

4690
Els nomenaments afecten els càrrecs de Direcció general de Coordinació i de Relacions Institucionals i Acció Exterior. | Arxiu UH/Emilio Naranjo

El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la consellera de Presidència, Pilar Costa, els nomenaments dels càrrecs de direcció general de Coordinació i de Relacions Institucionals i Acció Exterior.

Direcció de Relacions Institucionals i Acció Exterior: Josep Enric Claverol i Florit 

En primer lloc, se cessa a la fins ara directora general de Relacions Institucionals i Acció Exterior, Margarita Font i Aguiló, i se substitueix per Josep Enric Claverol i Florit, qui fins ara ocupava la Direcció General de Coordinació de la mateixa Conselleria de Presidència. Claverol és diplomat en podologia per la Universitat Complutense de Madrid i llicenciat en dret per la Universitat Oberta de Catalunya; ha estat vicepresident del Col·legi Oficial de Podòlegs de les Illes Balears i director general de Salut a l'Ajuntament de Palma (2009-2011).

Direcció General de Coordinació: Rosario Sánchez Grau

D'altra banda, s'anomena Rosario Sánchez Grau, qui ocupava la Secretaria General de la Conselleria de Salut, com a directora general de Coordinació. Sánchez és llicenciada en economia i en administració i direcció d'empreses per la Universitat Pompeu Fabra i funcionària del cos especial d'auditoria del Govern des del 2004. La nova directora general de Coordinació va ser consellera del Consell Insular de Mallorca durant la legislatura 2011-2015 i directora insular de Pressuposts del mateix Consell (2007-2011).

Tresor, Política financera i Patrimoni: José Luis Gil Martín

José Luis Gil Martín (Eivissa, 1964) serà el nou director general de Tresor, Política Financera i Patrimoni, després de la renúncia de l'anterior responsable, Francesc Colom. Gil és titulat en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universitat de Barcelona, 1988) i des del 2011 desenvolupa tasques de control global de riscos a l'àrea immobiliària. El nou director de Tresor ha estat coordinador territorial a BMN-Sa Nostra, lloc on també ha ostentat responsabilitats com a Director d'àrea i adjunt a la Sotsdirecció general de riscos.

Anteriorment Gil va ser Director General del Tresor del Govern en dues etapes (1999-2003 i 2007-2011), i també ha exercit com a director financer en Rey Sol S.A (1991-1999 i 2003) i com a auditor en Arthur Andersen Auditores S.A. (1989-1991).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.