Setmanari d'informació local - 138 anys

Comas no va vulnerar el dret a l'honor del cap de Filosofia de la UIB

4606
Comas va criticar els mecanismes d'adjudicació de places a un concurs al Departament de Filosofia de la UIB. | Arxiu UH

L'exregidor de Cort i exdirigent de Som Palma, Miquel Comas, no va faltar al dret a l'honor al cap de Filosofia de la UIB, Joan Lluís Llinàs, per les critiques al concurs del Departament de Filosofia de la Universitat de les Illes Balears, segons ha sentenciat l'Audiència Provincial de Palma.

Comas va criticar els mecanismes d'adjudicació de places a un concurs d'ajudant al Departament de Filosofia de la UIB, i va manifestar que la plaça definitiva va ser adjudicada pel tribunal format per Mateu Cabot, «que casualment era el director de tesi de l'aspirant que acabà obtenint la plaça».

Segons va explicar l'exregidor a la publicació AraBalears, la crítica pública no va pretendre actuar «en contra» de la UIB, sinó «desterrar pràctiques clientelars que no beneficien la institució en absolut». De fet, els tribunals van donar la raó a Comas en un primer moment i la UIB va haver de repetir el concurs.

En el mateix sentit, el Jutjat número 1 de Palma va desestimar la demanda per atemptar al dret a l'honor del cap de Filosofia de la UIB, Joan Lluís Llinàs, que ara ratifica l'Audiència Provincial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.