Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Pollença exigeix que es faci fora el policia torturador

4568

Alternativa per Pollença ha emès aquest divendres un comunicat exigint a l'equip de govern que tregui defora immediatament al policia torturador amb els mateixos arguments que es van utilitzar a Sa Pobla per no contractar-lo. Així mateix exigeixen una reunió per depurar responsabilitats en la seva contractació.

Es coneix que el policia local condemnat per tortures contractat a Pollença no va ser contractat a Sa Pobla gràcies a un informe de la prefectura que advertia d'una possible alarma social que generaria la contractació.

Tal com ha assegurat Alternativa per Pollença, desconeixem per què l'agent no fa feina a Deià on va ser el primer en la borsa d'interins de policies locals (per dues vacants) i «ens sembla impresentable que un agent condemnat per tortures a Palma pugui anar presentant-se als borsins d'interins de tota l'illa (també s'ha presentat a Muro)» .

Per tant, el partit pollencí assegura que «aquesta notícia deixa en evidència les excuses del batle Miquel Àngel March (Junts Avançam) i del regidor de la policia, Miquel Àngel Sureda (Junts Avançam) per justificar la contractació del policia torturador que mai s'hauria d'haver fet».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.