Setmanari d'informació local - 138 anys

Els palmesans voten per ampliar la xarxa de carrils bici i millorar el Parc de Sa Riera

4374

Un total de 27 propostes ciutadanes han passat la nota de tall dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Palma, sent l'ampliació del carril bici als cinc districtes de la ciutat i la creació de corredors verds al parc de Sa Riera, les iniciatives més votades amb 249 suports i 218, respectivament.

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, ho ha explicat així aquest divendres en una roda de premsa en la qual ha presentat els resultats de la segona fase d'aquests pressupostos que compten amb un total d'un milió d'euros.

«Estam molt contents per la implicació de les entitats i de ciutadans individuals», ha assenyalat Frade per després afegir: «Es resol el dubte sobre si la gent demanaria coses per al seu carrer; veim que la societat activa treballa en comú».

Segons ha explicat, a partir d'ara s'entra en la tercera fase en què es contactarà amb els proponents per veure com es concreten les seves iniciatives de cara a la fase final que tendrà lloc al setembre. Llavors, s'elegiran la proposta o les propostes guanyadores.

Frade ha comentat que si les propostes ja estiguessin contemplades en els pressupostos ordinaris de les diferents àrees de Cort, no es faria servir aquests doblers per a la iniciativa ciutadana i podrien usar-se per a la següent proposta.

També podria passar, ha precisat, que el milió d'euros del pressupost participatiu, o part d'ell, s'utilitzés per complementar el pressupost de l'àrea que ho requereixi, si la proposta sortís guanyadora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.